Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

Natječaj Moja zelena zona E-mail
Autor Iva Zelenko   
Četvrtak, 13 Lipanj 2013 11:34

Zagrebačka banka je u suradnji sa Regionalnom energetskom agencijom sjeverozapadne Hrvatske (REGEA) raspisala natječaj Moja zelena zona, koji u cilju ima poticanje održivih i inovativnih projekata zelenih tehnologija i učinkovitog načina iskorištavanja energije.

Prijaviti se mogu projekti koji se prvenstveno odnose na:

  • energetsku učinkovitost,
  • iskorištavanje obnovljivih izvora energije,
  • održivu gradnju i čišći transport,
  • primjenu inovativnih metoda i materijala za zaštitu okoliša,
  • proizvodnju zdrave hrane,
  • pokretanje istraživačkog projekta,
  • izdavačku djelatnost sa svrhom informiranja i educiranja o zelenim temama, obrazovnu djelatnost u smislu organiziranja seminara, radionica i predavanja.

Moja zelena zonaNa natječaj se mogu prijaviti obrtnici, male i srednje tvrtke, udruge, poljoprivrednici i OPG-ovi, znanstvene i školske ustanove, jedinice lokalne uprave i samouprave, te zadruge hrvatskih branitelja.

Svaki prijavitelj može prijaviti samo jedan projekt, a donacija koja se dodjeljuje mora biti utrošena u projekt ili dio prijavljenog projekta u roku od godine dana. Trajanje samog projekta može biti i dulje od jedne godine od dana početka provedbe projekta, a mora se provoditi na području RH.

Rok za dostavu prijava je 30. rujan 2013. godine, nakon čega će komisija odabrati deset najboljih projekata koji idu na javno glasovanje organizirano na internetskoj stranici Zelene zone. Nakon javnog glasovanja jedna donacija biti će dodijeljena najboljem projektu koji je dobio najveći broj glasova, a druga će biti dodijeljena prema izboru stručne komisije. Iznos donacije za svaki projekt iznosi 150.000 kuna.

Detalje natječaja, upute za prijavu i prijavni obrazac moguće je pronaći ovdje, a sva pitanja vezana za natječaj mogu se postaviti isključivo elektriničkim putem na adresi Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

 

Izvor: http://www.zelenazona.hr/

Tags:     natječaj      Zelena zona      Zaba      Moja zelena zona      REGEA
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Vjetroelektrane za početnike

VE u regiji

Nove tehnologije

Zadnje vijesti

Podržavate li izgradnju vjetroelektrana u vašoj regiji?