Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Struka

Najava: EWEA godišnja konferencija 2014.u Barceloni E-mail
Autor Leo Jerkić   
Četvrtak, 17 Listopad 2013 22:30

EWEA je objavila da će se njihova tradicionalna godišnja konferencija  o energiji vjetra održati iduće godine od 10. do 13. ožujka u Barceloni na lokaciji Fira de Barcelona Gran Via.

Kratki prijedlog članaka i radova za konferenciju se mogu predati do 20.10. EWEA se nada da će konferencija iduće godine nadmašiti ovogodišnju u Beču na kojoj je bilo više od 400 izlagača te je bilo više od 8.500 sudionika iz cijelog opskrbnog lanca energije vjetra. Za sada je više od 150 izlagača potvrdilo svoje sudjelovanje iduće godine.

Više informacija o samoj konferenciji možete naći ovdje.

Tags:     ewea      barcelona      godišnja konferencija      energija vjetra
 
Komentari (1)
KAKO DOSTAVLJATI ZAJEDNIČKO LIJEPO ODOBRENO UREDBOM SITE:vladimirafinancialinvestment@gmail.com
1Subota, 02 Studeni 2019 16:26
Marie Alice
Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Vjetroelektrane za početnike

VE u regiji

Nove tehnologije

Zadnje vijesti

Podržavate li izgradnju vjetroelektrana u vašoj regiji?