Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Struka

Sajam WindEnergy Hamburg se održava krajem rujna E-mail
Autor Leo Jerkić   
Srijeda, 10 Rujan 2014 16:36

Od 23. do 26. rujna ove godine će se održati WindEnergy Hamburg, međunarodna izložba kopnene i priobalne energije vjetra.

Konferencija je dnevno otvorena od 9 do 18 sati, a odvijati će se na velesajmu u Hamburgu, Njemačkoj. Dnevna karta za konferenciju iznosi 30 eura, a za sve dane iznosi 58 eura ukoliko se registrira online. Globalni partner konferencije je GWEC, a među sponzorima su wpd, DNV-GL, NGC, Nordex, Senvion i Arcadis.

Na konferenciji se očekuje više od 1.000 izlagača iz više od 30 zemalja. Više informacija o konferenciji može se pronaći ovdje.

Tags:     windenergy      hamburg      energija vjetra      konferencija      njemačka
 
Komentari (1)
KAKO DOSTAVLJATI ZAJEDNIČKO LIJEPO ODOBRENO UREDBOM SITE:vladimirafinancialinvestment@gmail.com
1Subota, 02 Studeni 2019 16:18
Marie Alice
Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Vjetroelektrane za početnike

VE u regiji

Nove tehnologije

Zadnje vijesti

Podržavate li izgradnju vjetroelektrana u vašoj regiji?