Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Struka

Konferencija Eolica Expo Mediteran Rim početkom listopada E-mail
Autor Leo Jerkić   
Srijeda, 24 Rujan 2014 16:48

Eolica Expo Mediteran je jedna od vodećih međunarodnih konferencija u Italiji za industriju energije vjetra.

Na konferenciji se pojavljuju svi zainteresirani za tržište vjetroelektrana, od operatera, proizvođača te isporučitelja opreme i pružatelja usluga. Eolica Expo je jedan od glavnih događaja Zeroemission Rome koja je najvažnija izložba u Italiji za razvoj obnovljivih izvora energije, razmjenu emisija i održivi razvoj.

Eolica Expo Mediteran će se održavati tokom dva dana od 9. do 11. listopada u Rimu, Italiji na lokaciji Fiera Roma. Više informacija može se naći ovdje.

Tags:     eolica expo      mediterna      iralija energija vjetra      konferencija
 
Komentari (1)
KAKO DOSTAVLJATI ZAJEDNIČKO LIJEPO ODOBRENO UREDBOM SITE:vladimirafinancialinvestment@gmail.com
1Subota, 02 Studeni 2019 16:25
Marie Alice
Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Vjetroelektrane za početnike

VE u regiji

Nove tehnologije

Zadnje vijesti

Podržavate li izgradnju vjetroelektrana u vašoj regiji?