Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz svijeta

Kampanja Act On Facts E-mail
Autor Iva Zelenko   
Četvrtak, 20 Lipanj 2013 09:16

Kompanija Vestas pokreće kampanju Act On Facts, koja za cilj ima boriti se protiv neistinih informacija o energiji vjetra koje često nalazimo u medijima.

Act On FactsOvog tjedna Vestas pokreće prvu fazu svjetske kampanje Act On Facts kojoj je cilj razdvojiti mitove od činjenica, te informirati javnost o političkoj podršci za energiju vjetra. Kampanja ima jedinstven pristup kako bi se suočila s određenim poslovnim izazovima, koji obuhvaćaju različite marketinške i komunikacijske platforme, te platforme za odnose s javnošću.

Za početak u Autraliji, jednoj od regija s najviše negativnog publiciteta prema energiji vjetra, kampanja će prvi događaj održati na Sveučilištu Melbourne, a uključivati će javne rasprave prenošene u živo, vezane za taktike upotrebljavane od strane aktivističkih skupina koje se zalažu protiv energije vjetra i odrednice koje pokazuju što industrija energije vjetra može učiniti kako bi ohrabrila zagovornike energije vjetra na aktivnije sudjelovanje.

Samu kampanju, koja uključuje i internet stranicu http://www.actonfacts.org/, otvoriti će, i promovirati vodeći stručnjaci industrije energije vjetra, uključujući Milesa Georgea, rukovodećeg direktora u Infigen Energy, i Mortena Albaeka, višeg potpredsjednika grupacije Vestas. Internet stranica obuhvaća dokumentiranu, činjeničnu bazu informacija koja bi trebala pomoći otkrivanju kampanja koje provode protivnici energije vjetra, ali i ponuditi aktualne informacije o incijativama podrške energiji vjetra u koje će se moći uključiti i lokalno stanovništvo.

 

Izvor: http://www.vestas.com/

Tags:     Vestas      Act On Facts      kampanja za energiju vjetra
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Vjetroelektrane za početnike

VE u regiji

Nove tehnologije

Zadnje vijesti

Podržavate li izgradnju vjetroelektrana u vašoj regiji?