Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz svijeta

GL GH dovršio dogovore za tečajeve u Kini E-mail
Autor Iva Zelenko   
Petak, 16 Kolovoz 2013 16:18

Specijalizirana konzultantska tvrtka za energiju vjetra, GL Garrad Hassan, dovršila je treću fazu tehnoloških tečajeva namijenjenih institutu Huandgong Electrical Design Institute (GEDI).

Vjetroelektrane.comU GL Garrad Hassan ističu kako je ovo korak naprijed u približavanju lokalnih kineskih kompanija sve brže rastućoj industriji energije vjetra. Sam GL GH pružiti će dizajnersku podršku za temelja vjetroagregata na moru, te će procijeniti njihovu prihvatljivost za različite projekte energije vjetra na moru.

Dogovori o tečaju uključuju dizajnerske savjete i revizije, tehničke seminare, a dodatno će GL GH izdati i tehničko izvješće za svaki projekt koji GEDI izradi. GEDI će imati podršku i od strane projekata energije vjetra koji se razvijaju na obali provincije Guangdong.

Regionalni menadžer u GL Garrad Hassan Asia Pacific, Mathias Steck, izjavio je kako provincija Guangdong ima u cilju postati važan izvor čiste i pouzdane energije, a sve kroz razvoj energije vjetra na moru. Sektor energije vjetra u Kini raste neočekivanom brzinom u svim područjima, zaključio je.

 

Izvor: http://renews.biz/

Tags:     GL Garrad Hassan      tečajevi      Kina      razvoj      offshore      energija vjetra na moru
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Vjetroelektrane za početnike

VE u regiji

Nove tehnologije

Zadnje vijesti

Podržavate li izgradnju vjetroelektrana u vašoj regiji?