Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz svijeta

Početak razvoja projekta Wild Rose E-mail
Autor Iva Zelenko   
Utorak, 01 Listopad 2013 19:17

Kompanija Naturener Energy Canada početkom 2014. godine planira započeti izgradnju projekta Wild Rose 1 ukupne snage 210 MW koji će se nalaziti u Alberti.

NaturEnerDeveloperska kanadska kompanija NaturEner trenutno zaključuje financijsku analizu cijelog projekta, te surađuje sa investicijskom bankom kako bi osigurala kapital potreban za izgradnju. Također, surađuje i sa Evolution Markets kako bi osigurala otkup energije proizvedene na vjetroelektranama Wild Rose 1 i Wild Rose 2.

Financijska sredstva trebala bi biti osigurana u četvrtoj četvrtini 2013. godine, nakon čega bi izgradnja na vjetroelektrani Wild Rose 1 trebala započeti početkom 2014. godine. Izgradnja projekta Wild Rose 2 trebala bi započeti kasnije u 2014. godini, nakon što budu riješena sva zakonodavna pitanja.

Alberta Utilities Commission odobrila je postavljanje 70 vjetroagregata Alstom ECO 110, pojedinačne snage 3 MW, koji će se nalaziti u sklopu vjetroelektrane Wild Rose 1. To je prvi Alstom-ov ulazak na kanadsko tržište, a ugovorom je osigurano i održavanje vjetroagregata u trajanju od 10 godina.

Nakon što cijeli projekt bude dovršen, biti će to najveća vjetroelektrana u Kanadi sa instaliranom proizvodnom snagom od oko 400 MW.

 

Izvor: http://renews.biz/

Tags:     Kanada      NaturEner      Alstom      Wild Rose
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Vjetroelektrane za početnike

VE u regiji

Nove tehnologije

Zadnje vijesti

Podržavate li izgradnju vjetroelektrana u vašoj regiji?