Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz svijeta

New Jersey, SAD planira aukciju lokacija za priobalne vjetroelektrane E-mail
Autor Leo Jerkić   
Ponedjeljak, 21 Srpanj 2014 22:53

Predstavnici vlade SAD-a su za aukciju priobalnih vjetroelektrana identificirali skoro 344.000 jutara morskog teritorija koje se nalaze pokraj obale New Jerseya.

Odjel za unutrašnje poslove i Biro za menadžment energijom iz oceana (BOEM) su dali prijedlog za aukciju dviju zona od čega se jedna sastoji od 160.480 jutara na jugu dok je druga na sjeveru, te se rasprostire na 183.353 jutara mora. Obje zone započinju nekih sedam nautičkih milja od obale Atlantic Cityja, te imaju potencijalnu snagu od 3,4 GW.

Predložena objava prodaje bi trebala biti objavljena 21. srpnja, a uključuje period od 60 dana za komentare koji će biti završen 19. rujna ove godine. To će također biti i krajnji datum za prijavu svih zainteresiranih strana za kvalifikaciju. Sama objava će sadržavati detaljne informacije o područjima dostupnim za zajam, uvjetima, kriterijima aukcije i drugim bitnim informacijama za zajam područja.

BOEM će 6. kolovoza objaviti format aukcije, te pravila uz demonstraciju procesa kroz primjere. Sama lokacija za aukciju je odabrana nakon dugotrajnih konzultacija sa lokalnim općinama i zainteresiranim stranama.

 

Izvor: http://renews.biz

Tags:     sad      new jersey      aukcija      priobalne vjetroelektrane      atlantic city
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Vjetroelektrane za početnike

VE u regiji

Nove tehnologije

Zadnje vijesti

Podržavate li izgradnju vjetroelektrana u vašoj regiji?