Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz svijeta

Green Power Academy – događanja u 2012. godini E-mail
Autor Iva Zelenko   
Četvrtak, 08 Prosinac 2011 23:22

Kroz seminare i radionice Green Power Academy pruža usavršavanja i stjecanje dodatnih znanja na području industrije „zelene“ energije. Njihovi programi pokrivaju sva važna područja kao što su: energija vjetra, energija Sunca, biogoriva, samoodrživost, smanjenje stakleničkih plinova, financiranje obnovljivih izvora energije, i drugo. Mi vam donosimo raspored događanja u prvom dijelu 2012. godine na području energije vjetra.

GPAU Rumunjskoj će se 16. siječnja održati jednodnevni seminar pod nazivom Introduction to Grid Integration and Storage for Wind Power, na kojem će biti riječi o elektroenergetskim mrežama, distribuciji električne energije, te utjecaju koji nestalni izvori energije, kao što je energija vjetra, imaju na mrežu. Ispitati će se i kolike troškove takvi izvori energije stvaraju distributerima, potrošačima i kompanijama koje održavaju mrežu, te će se pokušati ponuditi rješenja koja bi smanjila takve troškove i povećala učinkovitost cijelokupnog energetskog sustava.

Seminar pod nazivom Introduction to Offshore Wind Economics and Risks održati će se 21. veljače u Bostonu, S.A.D., a namjenjen je polaznicima usko vezanim za trgovinu i marketing. Uvod u ekonomiju iskorištavanja energije vjetra u priobalju i investicijski rizici koje predstavlja biti će glavna tema ovog seminara.

Certificate in Wind Power je dvodnevna obuka koja će se održavati 6. i 7. ožujka u Londonu, te 19. i 20. ožujka u Singapuru. Polaznici će kroz obuku dobiti uvid u tehnologiju vjetroagregata i njihove dimenzije, kao i potencijal i postojeće granice energije vjetra. Biti će riječi i o financijskim pitanjima vezanima za iskorištavanje energije vjetra na kopnu i na moru i probleme spajanja velikih jedinica na elektroenergetsku mrežu, te postojeća rješenja.

 

Izvor: http://www.greenpowerconferences.com/

Tags:     seminar      obuka      Green Power Academy      offshore      2012
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Vjetroelektrane za početnike

VE u regiji

Nove tehnologije

Zadnje vijesti

Podržavate li izgradnju vjetroelektrana u vašoj regiji?