Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Obavijesti o radu portala

I GE podržava i sponzorira naš web portal! E-mail
Autor Edo Jerkić   
Utorak, 21 Veljača 2012 11:31

Od danas je drugi najveći svjetski proizvođač vjetroagregata sponzor ovoga web portala (banner se nalazi na vrhu stranice)! Osim što je drugi najveći svjetski proizvođač vjetroagregata, GE je također najveća svjetska tvrtka koja se bavi električnom opremom sa stoljetnom tradicijom. Velika nam je čast i priznanje za naš rad što su se odlučili za podršku i sponzoriranje rada portala na ovaj način i što su nas prepoznali kao neovisan i relevantan medij na ovu temu.

 
Ukida se forum E-mail
Autor Edo Jerkić   
Utorak, 14 Veljača 2012 09:53

Odlučili smo zatvoriti zajednički forum web portala Obnovljivi.com i Vjetroelektrane.com. Naime, primijetili smo da se sve rasprave i komentari dešavaju ili u komentarima članaka ili na društvenim mrežama, a forum u toj konkurenciji jednostavno nije došao do izražaja. Prema tome, komentirajte i dalje članke, a tipkamo se i na Facebooku i LinkedInu!

 
Novi dizajn! E-mail
Autor Edo Jerkić   
Ponedjeljak, 14 Studeni 2011 01:43

Pred vama je novi, a nadamo se i pregledniji i puno informativniji dizajn portala Vjetroelektrane.com. Posebnu pažnju smo pri tome posvetili lakšem čitanju tekstova, ali i puno informativnijoj naslovnici portala. Sve funkcionalnosti su temeljito testirane na više različitih browsera, no svejedno apeliramo na sve naše čitatelje da nam se jave ukoliko primijete kakve bugove ili imaju poteškoća u čitanju ili praćenju portala.

Vaše Uredništvo.

 
PETICIJA: NE sprečavajte korištenje vjetroenergije na otocima i uklonite ograničavajuću kvotu za struju iz solara! E-mail
Autor Edo Jerkić   
Petak, 29 Srpanj 2011 00:48

S obzirom na to da smo primili obavijest da je prije spomenuti sporni amandman o zabrani gradnje solarnih elektrana na otocima izbačen iz prijedloga novog Zakona o prostornom uređenju i gradnji, te je Zakon izglasan bez njega odlučili smo promijeniti zahtjeve peticije, s obzirom da je na ovaj način dio naših zahtjeva već ispunjen.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 » > Kraj >>

Stranica 1 od 4

Vjetroelektrane za početnike

VE u regiji

Nove tehnologije

Zadnje vijesti

Podržavate li izgradnju vjetroelektrana u vašoj regiji?