Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz svijeta

WindMade oznaka za proizvode E-mail
Autor Iva Zelenko   
Petak, 28 Lipanj 2013 19:26

Oznaka WindMade od sada će biti vidljiva i na proizvodima ili uslugama koje prilikom svoje izrade upotrebljavaju energiju iz energije vjetra.

WindMadeWindMade se bori za ovakvo označavanje još od svojeg osnutka 2011. godine, te će od sada njihova oznaka biti dostupna na proizvodima i uslugama koje upotrebljavaju energiju iz energije vjetra. To je jedinstvena potrošačka oznaka proizvoda kod kojih je, za njihovu izradu, upotrebljavana energija iz energije vjetra, te omogućuje potrošačima da na taj način nagrade i dodatno potaknu one koji svjesno brinu o okolišu i načinu na koji njihovi proizvodi nastaju.

Većina do sada provedenih anketa na području Amerike i Europe pokazuje kako bi potrošači radije odabirali proizvode i usluge koji potiču iskorištavanje obnovljivih izvora energije kada bi oni bili pravilno označeni. Upravo zbog toga, s novom oznakom, WindMade je pokrenuo i kampanju pod nazivom "Show You Care", koja potrošačima pruža priliku da istaknu one proizvode koji su im važni i za koje bi željeli da budu proizvedeni upotrebom energije iz energije vjetra. Na taj način sami potrošači imaju priliku izvršiti određeni pritisak na kompanije da promijene način svojeg poslovanja, a to im je prvenstveno omogućeno na način da šalju svoje fotografije s proizvodima za koje žele da nose oznaku WindMade na društvene mreže uz oznake #ShowYouCare i #WindMade. Također, mogu podijeliti i ShowYouCare video.

U WindMade-u su uvjereni kako bi to moglo stvoriti određene promjene kod malih, srednjih i velikih kompanija zainteresiranih za oznaku WindMade, kao i u samom stvaranju energije vjetra ključnim elementom u korporativnoj strategiji. To će im dati dugoročnu stabilnost u cijeni energije, te će im omogućiti pristup drugačijem profilu potrošača.

 

Izvor: http://www.gwec.net/

Tags:     WindMade      kampanja      oznaka      ShowYouCare
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Vjetroelektrane za početnike

VE u regiji

Nove tehnologije

Zadnje vijesti

Podržavate li izgradnju vjetroelektrana u vašoj regiji?