Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz svijeta

GE isporučuje 113 MW za projekt u Australiji E-mail
Autor Leo Jerkić   
Subota, 29 Lipanj 2013 00:03

Downer EDI i konzorcijski partner GE Australija su potpisali ugovor za gradnju prve faze vjetroelektrane Boco Rock u regiji New South Wales u Snow Mountainsima.

Electricity Generating (Egco), prvi Tajlandski nezavisni proizvođač električne energije je objavio da kupuje projekt Boco Rock. Egco ulaže 110 milijuna Australskih dolara, a ostatak financiranja projekta dolazi iz zajmova od konzorcija banki.

Cijeli projekt vrijedi 350 milijuna Australskih dolara, a kada bude gotov će se sastojati od 121 vjetroagregata. Gradnja će početi kasnije ove godine, a isporuka električne energije će započeti u veljači 2015. Konzorcij Downer-GE će biti odgovoran za cijeli inženjering, nabavu opreme i gradnju prve faze projekta uključujući gradnju dalekovoda i transformatorske stanice. GE će isporučiti i pustiti u pogon 58 1,7-100 vjetroagregata i 9 1,6-100 vjetroagregata.

Ovo predstavlja prvu veću narudžbu GE-ovog 1,7 MW vjetroagregata koji je predstavljen u svibnju ove godine, a koji je najnovija verzija 1,6 platforme vjetroagregata.

 

Izvor: www.windpowermonthly.com

Tags:     ge      general electric      australija      tajland
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Vjetroelektrane za početnike

VE u regiji

Nove tehnologije

Zadnje vijesti

Podržavate li izgradnju vjetroelektrana u vašoj regiji?