Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz svijeta

Boralex zainteresiran za Europski priobalni sektor vjetroelektrana E-mail
Autor Leo Jerkić   
Subota, 10 Svibanj 2014 09:10

Kanadski developer za obnovljive izvore energije Boralex je objavio da razmatra ulazak na Europsko priobalno tržište vjetroelektrana kao dio svoje strategije rasta za 2017. i 2018. godinu.

Ova tvrtka iz Montreala bi surađivala sa iskusnim partnerom s kojim trenutačno pregovaraju. Boralex je zainteresiran za manje projekte snage 100 do 300 MW, a osim toga je zainteresiran za 100 MW kopnene projekte u Europi.

Boralex je zainteresiran za akviziciju postrojenja u pogonu ili u visokoj fazi razvoja, te za greenfield projekte u razvijenim regijama koje imaju tendere kao što su Francuska ili Quebec u Kanadi. Oni će sudjelovati na tenderu u Quebecu koji će se odvijati krajem godine, a kojim se otvara mogućnost izgradnje 450 MW vjetroelektrana.

Boralex trenutačno razvija ili gradi projekte u Ontariu, Quebecu i Britanskoj Kolumbiji u Kanadi, te u Francuskoj (u gradnji su projekt Seigneurie de Beaupre 2 snage 68 MW i 25 MW Temiscouata 1). Cilj je dostići 950 MW ukupne instalirane snage do kraja 2016. godine.

Izvor: http://renews.biz

Tags:     boralex      vjetroelektrane      priobalni sektor      obnovljivi izvori      europa      francuska      kanada
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Vjetroelektrane za početnike

VE u regiji

Nove tehnologije

Zadnje vijesti

Podržavate li izgradnju vjetroelektrana u vašoj regiji?