Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz svijeta

Acciona pustila u pogon najveću vjetroelektranu za klijenta do sada u Meksiku E-mail
Autor Leo Jerkić   
Utorak, 13 Rujan 2016 21:31

Acciona Energia je nedavno imala službeno otvaranje vjetroelektrane Ventika u regiji Nuevo-Leon u Meksiku.

Ukupna instalirana snaga vjetroelektrane je 252 MW, a predstavlja najveći projekt vjetroeleketrane koju je do sada Acciona napravila za nekog klijenta. Projekt Ventika se sastoji od 84 AW116/3000 vjetroagregata koji koriste Nordex/Acciona tehnologiju. Nominalna snaga vjetroagregata je 3 MW, a svaki vjetroagregat ima rotor promjera 116 metara i visinu osi od 120 metara. Stupovi su od betona.

Acciona je u projektu bila odgovorna za inžinjering, gradnju i isporuku vjetroagregate, te će održavati i upravljati projektom tokom 20 godina. Sam projekt je izgrađen prije rokova te je nagrađen za svoj inovativni pristup gradnji. Jedna od inovacija je bila prvo korištenje betonskih stupova u sektoru vjetra Meksika. Investitori u projekt uključuju CEMEX, Fisterra Energy i Blackstone Energy Partners, a isti su nedavno pristali prodati svoje odjele Meksičkoj tvrtki IEnova koja je dio tvrtke Sempra iz SAD-a.

Izvor: www.windpowerengineering.com

Tags:     acciona      meksiko      vjetroelektrana      vjetroagregati      betonski stupovi      ventika      projekt
 
Komentari (1)
KAKO DOSTAVLJATI ZAJEDNIČKO LIJEPO ODOBRENO UREDBOM SITE:vladimirafinancialinvestment@gmail.com
1Nedjelja, 03 Studeni 2019 14:41
Marie Alice
Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Vjetroelektrane za početnike

VE u regiji

Nove tehnologije

Zadnje vijesti

Podržavate li izgradnju vjetroelektrana u vašoj regiji?