Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Obavijesti o radu portala

Rastemo, rastemo! E-mail
Autor Nives Jerkić   
Ponedjeljak, 06 Prosinac 2010 23:52

I nakon uspješnog prvog mjeseca, nismo nimalo posustali, brojke nam opet idu u prilog! Detalji u nastavku!

Ovaj mjesec Obnovljivi.com posjetilo je 1133 jedinstvenih posjetitelja – čak 64% više nego prošli mjesec. Broj ukupnih posjeta ovaj mjesec porastao je za 67%.

Vjetroelektrane.com posjetilo je 740 jedinstvenih posjetitelja – čak 83% više nego prošli mjesec! Broj ukupnih posjeta ovaj mjesec porastao je za  59%. Rastemo i na Facebook-u pa na Obnovljivi.com imamo 168 likeova, a na Vjetroelektrane.com 139 likeova.

Kroz stručna mišljenja o stanju obnovljivih izvora energije u državi više puta smo spomenuti u Lideru, takvu pozitivnu suradnju ćemo nastaviti i u budućnosti.

Naši kolumnisti od velike su nam važnosti te im se zahvaljujemo, a posebno čestitamo kolumni Bojana Reščeca “ Kako sam se počeo baviti ovim poslom i zašto to još uvijek činim?“ koja je ostvarila značajnu čitanost, no i sve druge kolumne značajno doprinose čitanosti, te su među zanimljivijim sadržajima na oba portala.

Na Obnovljivi.com najčitaniji su članci o izgradnji i spajanju malih elektrana na mrežu, dok su na Vjetroelektrane.com apsolutni hit članak "Zašto graditi vjetroelektrane u Hrvatskoj?" i vijest i fotogalerija s vjetroelektrane ZD6/Velika Popina.

U planu imamo još fotogalerija, riječnik pojmova, flash animacije...uglavnom, čitajte nas i dalje!

Tags:
 
Komentari (2)
odgovor
2Utorak, 07 Prosinac 2010 11:29
EJ
Pozdrav,

jedan članak s temom o malim vjetroagregatima je baš u pripremi i bit će objavljen ovih dana. Doduše bit će malo više općenit u odnosu na vaš prijedlog, ali svakako ćemo gledati da to s vremenom detaljiziramo i produbimo temu.

Hvala što nas pratite!
Edo
pozdrav
1Utorak, 07 Prosinac 2010 11:01
musajb.k
veliki pozdrav svima koji doprinose ovoj stranici i informisanosti o ovoj temi.trebali bi dodati neki clanak sa savjetima(prakticnim)o gradnji V.generatora kucne upotrbe kako postaviti i gdje kupiti iste sto bi mnogima pomoglo ne samo u hrvatskoj vec kako stoji u naslovu i u regionu(BiH).pozdrav iz BiH.

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Vjetroelektrane za početnike

VE u regiji

Nove tehnologije

Zadnje vijesti

Podržavate li izgradnju vjetroelektrana u vašoj regiji?