Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz svijeta

Prve prodaje za oživljeni PowerWind E-mail
Autor Iva Zelenko   
Četvrtak, 04 Travanj 2013 17:44

Nakon provedenog restrukturiranja, proizvođač vjetroagregata PowerWind objavio je prodaju prve dvije jedinice snage 900 kW.

PowerWindProšlog travnja njemačka kompanija PowerWind proglasila je insolventnost, te ju je u veljači, nakon otkupa većine dionica, preuzela indijska podružnica RK Wind. PowerWind je sad u zajedničkom partnerstvu kompanija RS India Infra Power, developera projekata energije vjetra, i PTC India, distributera električne energije, te u ponudi ima svoje prethodne platforme PowerWind 500, 56 i 100.

Nakon restrukturiranja jedan model vjetroagregata 56, snage 900kW, prodan je američkoj kompaniji Surenergy, te će u kolovozu biti postavljen u Port Clinton, Ohio. Drugi, isti takav model prodan je u Rumunjskoj i njegovo postavljanje očekuje se ovaj mjesec. Kompanija proizvodi vjetroagregate snage 600 kW isključivo za RS India Infra Power, koja u Indiji razvija projekte energije vjetra ukupnog kapaciteta 1 GW.

Marilyn Heib, direktorica prodaje za PowerWind u Europi i S.A.D.-u, izjavila je kako kroz svoje velike projekte cijevovoda i financijski snažnu matičnu kompaniju, PowerWind nudi financijsku sigurnost koja je potrebna kako bi se osigurao kontakt s bankama i klijentima. Postojeći tim radnika PowerWind-a osigurava da proizvodi zadrže svoju robusnost i kvalitetu na dugoročnoj bazi.

 

Izvor: http://renews.biz/

Tags:     PowerWind      restrukturiranje      Indija      RS india Infra Power      PTC India
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Vjetroelektrane za početnike

VE u regiji

Nove tehnologije

Zadnje vijesti

Podržavate li izgradnju vjetroelektrana u vašoj regiji?